Povestea Naan

Povestea noastră începe acum 6 ani. În tot acest timp am avut o singură dorință – satisfacția clienților noștri.

Naan este mai mult decât un restaurant – aici, ai parte de o experiență deosebită de care îți vei aminti cu plăcere și care te va face să ne treci din nou pragul.
Atmosfera primitoare îți va oferi o stare de relaxare, în timp ce selecția aleasă a preparatelor din meniul nostru te va purta într-o călătorie în jurul lumii.

La Naan vei fi întâmpinat de o echipă deopotrivă profesionistă și prietenoasă, al cărui scop este buna ta dispoziție. La noi te vei bucura de timpul petrecut alături de cei dragi!

Meniul nostru aduce împreună ingrediente specifice anumitor culturi, integrându-le cu măiestrie în rețete delicioase. Conceptual, mâncarea se încadrează în categoria fusion-food.
Pe lângă mâncare, selecția de băuturi este vastă – punem la dispoziție o selecție de vinuri din întreaga lume, iar la cerere, dispunem de serviciile unui somelier care îți va întregi experiența prin informații asupra vinului pe care îl savurezi.

Chef

Claudiu Ganea

Claudiu Ganea poartă boneta de chef de 5 ani. Pentru a se forma în această meserie a studiat arta culinară timp de 13 ani, din dorința de a se bucura de libertatea de a crea gusturi și combinații noi în bucătărie. Pasiunea, răbdarea și experiența sunt îngredientele secrete pe care le folosește în toate preparatele

Bucătărie Internațională

In restaurantul nostru, vei descoperi un meniu variat ce îmbină preparate din întreaga lume.

Ingrediente de Calitate

Gustul desăvârșit al preparatelor este garantat prin utilizarea ingredientelor de cea mai bună calitate.

Fine Dining

Experiența și devotamentul chef-ului nostru, Caludiu Ganea, își spun cuvântul printr-o experiență cu note de fine-dining.

Vinuri Alese

Îți punem la dispoziție o selecție de vinuri din întreaga lume, înclusiv un somelier cu care să te sfătuiești asupra alegerii acestuia.

Parerile Celor Ce Ne-au Ales

Program

 • Luni
  11:00 AM - 9:00 PM
 • Marți
  11:00 AM - 9:00 PM
 • Miercuri
  11:00 AM - 9:00 PM
 • Joi
  11:00 AM - 9:00 PM
 • Vineri
  11:00 AM - 9:00 PM
 • Sâmbătă - Duminică
  12:00 AM - 11:00 PM